Головна Новини Суспільство події Підозрюваний у вбивстві Фаріон не визнав вину
commentss НОВИНИ Всі новини

Підозрюваний у вбивстві Фаріон не визнав вину

Зінченко не визнав свою причетність до вбивства мовознавиці

26 липня 2024, 20:45
Поділіться публікацією:

Підозрюваний у вбивстві колишньої народної депутатки від партії "Свобода", мовознавиці Ірини Фаріон мешканець Дніпра В'ячеслав Зінченко заявив у залі суду, що не вбивав її.

Підозрюваний у вбивстві Фаріон не визнав вину

Зінченко заявив, що не вбивав Фаріон. Фото з відкритих джерел

Своє перебування у Львові В'ячеслав Зінченко пояснив тим, що "це цікаве місто".

За його словами, у речах, замовлених ним до Львова, були панама та окуляри, схожі на ті, які демонструють на підозрюваному у вбивстві Фаріон, але більше нічого, про що ще заявляють, там не було.

Також підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон сказав, що негативно ставиться до російського диктатора Володимира Путіна та його режиму.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Львові суд вирішив, що 18-річний хлопець з Дніпра, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон, залишиться під вартою на два місяці. Хлопцю не дозволили вийти на волю під заставу, повідомили у прокуратурі.

Адвокат підозрюваного не згоден із рішенням і хоче його оскаржити. Він каже, що доказів, які б підтверджували вину його клієнта, немає. Він також готовий довести, що хлопець невинний. "Злочин був, але хто його вчинив – невідомо”, – зазначив адвокат. Під час суду сім'я загиблої висловила підтримку рішенню суду. Вони сподіваються, що це допоможе знайти вбивцю. Адвокат підозрюваного стверджує, що його клієнт не міг скоїти вбивство і каже, що прокуратура надала лише словесні свідчення без реальних доказів. Він також зазначив, що не було проведено необхідних експертиз, які б довели, що хлопець міг стріляти. З іншого боку, представники прокуратури вважають, що зібрані докази достатні для того, щоб тримати підозрюваного під вартою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини