Головна Новини Суспільство події Влада назвала умову для скорочення тривалості відключень
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада назвала умову для скорочення тривалості відключень

Енергосистема України поступово відновлюється

30 листопада 2022, 11:10
Поділіться публікацією:

Відключення електроенергії в Україні можуть стати коротшими. Однак для цього необхідно, щоб не було нових обстрілів енергосистеми. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на міністра енергетики Германа Галущенка в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Влада назвала умову для скорочення тривалості відключень

Відключення електроенергії. Фото: з відкритих джерел

"Ситуація покращується з кожним днем. Тому що ключове для нас — збільшити обсяг генерації, і чим більше ми його збільшуємо, тим це скорочує дефіцит в енергосистемі. Ми говоримо про таку ситуацію і це ключове, що я хотів би наголосити: якщо не буде подальших обстріливши енергосистеми, ми бачимо, що у найближчій перспективі стабілізувати та скоротити тривалість відключення", — зазначив міністр.

За його словами, після стабілізації ситуації буде введено планові відключення, коли люди розумітимуть проміжок часу, протягом якого вони не матимуть електроенергії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупанти перевіряють дітей, які не ходять до російських шкіл, – ЦНС.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Китай охоплений масовими протестами. Про що говорить те, що відбувається? Які варіанти розвитку подій? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Раніше "Коментарі" писали — у своєму зверненні президент України Володимир Зеленський заявив, що розруха буває скрізь, де проходить російська влада, підкреслив, що наша країна ніколи не прийме лад "товаришів" з Москви, заявив про низку важливих міжнародних зустрічей в Україні та за її межами, зокрема у ракурсі протистояння російської агресії та створення трибуналу проти РФ. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ці заяви та ймовірний подальший розвиток подій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини