Головна Новини Суспільство події Військові різко відреагували на нагороду для мера Одеси
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові різко відреагували на нагороду для мера Одеси

Мера Одеси Геннадія Труханова нагородили знаком "За службу та звитягу". Цю подію прокоментували українські військові.

23 червня 2024, 14:40 comments2291
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Українські військові розкритикували нагородження нагрудним знаком "За службу та звитягу" мера Одеси Геннадія Труханова. За їх словами, це "гідне" порівняння, адже подібну нагороду часто отримують українські військові посмертно.

Військові різко відреагували на нагороду для мера Одеси

Мера Одеси Геннадій Труханов та генерал Юрій Содоль. Фото з відкритих джерел

Український військовий з 24-ого окремого штурмового батальйону "Айдар" Станіслав Бунятов з позивним "Осман" різко відреагував на нагороду Труханова, яку він отримав від Командувача обʼєднаних сил ЗСУ Юрія Содоля.

"Військовою нагородою нагороджують проросійського п*дараса. Краще би ви на Торецький напрямок увагу звернули", — пише Бунятов у соціальних мережах.

Лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс" також критично поставився до нагородження мера Одеси. За словами офіцера, такі знаки часто видаються бійцям, які загинула на війні в Україні.

"Труханову вручили нагороду, яку часто дають бійцям посмертно. В мене все. "Гідне" порівняння", — пише військовий.

22 червня Геннадій Труханов заявив, що має "надвелику честь отримати високу нагороду" від генерал-лейтенанта та героя України Юрія Содоля. За його словами нагрудний знак "За службу та звитягу" — це нагорода кожного одесита, кожного волонтера, підприємця, депутата та усіх, хто підтримує наших військових. 

Геннадій Труханов – мер Одеси з 2014 року. Був членом "Партії регіонів", з 2015 року керував політичним рухом "Доверяй делам". Також кандидат у народні депутати від партії "Опозиційний блок" на парламентських виборах 2019 року. Після повномасштабного вторгнення Росії Труханов змінив риторику з проросійської на проукраїнську.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, скільки витратили грошей на будівництво захисної лінії навколо Одеси.

Також "Коментарі" писали про реакцію українських військових на втрати на війні, які озвучив президент України Володимир Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини