Головна Новини Суспільство події Вівторок здивує контрастами: якою буде погода в Україні 19 квітня
commentss НОВИНИ Всі новини

Вівторок здивує контрастами: якою буде погода в Україні 19 квітня

Український синоптик Наталія Діденко розповіла, до якої погоди варто готуватися українцям цього вівторка

19 квітня 2022, 05:35
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 19 квітня, погода в Україні буде теплою, але з опадами. Вівторок, як каже на своїй сторінці у Facebook український синоптик Наталія Діденко, здивує своїми контрастами.

Вівторок здивує контрастами: якою буде погода в Україні 19 квітня

Погода в Україні на 19 квітня / фото: depositphotos.com

Цієї ночі у більшості регіонів країни будуть заморозки, найхолодніше буде на Заході, там стовпчики опустяться до 0…+5 градусів. У північній, центральній та південній частинах України вночі буде від +1...+5 градусів, а на Сході — +4...+9 градусів.

Вдень стовпчики термометра в більшості областей будуть перебувати в діапазоні +6...+11 градусів. Найтепліше буде на Сході, там температура повітря прогріється до +15...+22 градусів. А ось мешканцям Сумської, Полтавської та Дніпропетровської областей варто підготуватись до дощів. На решті території опадів не прогнозується. Вітер завтра буде невеликий та помірний, а у східних регіонах — поривчастий.

У столиці України, 19 квітня, вночі буде холодно, від 0 до 3 градусів, подекуди можливі заморозки. А вдень температура підніметься до +8...+10 градусів. Опадів не прогнозується.

Діденко зазначила, що цього тижня в країні синоптична ситуація досить складна, але прогнозована та контрольована. Відчутне потепління українці відчують вже ближче до Великодня.

Нагадаємо, кліматологи кажуть, що в Україні на Великдень, 24 квітня, буде прохолодна погода та можуть пройти дощі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Україні через 50 років може серйозно змінитися клімат. За словами експерта Світлани Краковської, літо з кожним роком ставатиме все спекотніше, а зима перетвориться на осінь, сніг випадатиме вкрай рідко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини