Головна Новини Суспільство події Вихідні у червні 2021: скільки днів відпочиватимуть українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Вихідні у червні 2021: скільки днів відпочиватимуть українці

У червні два тижні поспіль будуть триденні вихідні

15 травня 2021, 14:40 comments1174
Поділіться публікацією:

У цьому році у перший місяць літа на українців чекає цілих десять вихідних днів. Два з них — святкові, Трійця і День Конституції. До кінця місяця для трудящих буде також сюрприз — відразу два невеликих триденних уїк-енду.

Вихідні у червні 2021: скільки днів відпочиватимуть українці

Вихідні дні в червні 2021 - фото: з відкритих джерел

Так, в перший тиждень червня робочі та вихідні дні будуть стандартними. Другий тиждень також пройде без змін. А ось на третьому тижні вихідними будуть субота, неділя, а потім і понеділок — 19, 20, 21 червня. У зв'язку з тим, що в неділю, 20 червня,  святкують Трійцю, додатковий вихідний випадає і на понеділок.

Трійця — є одним з головних християнських свят. Щорічно він відзначається в різні дні, на 50 день після Великодня. У 2021 році цей день випадає на 20 червня. Таку назву це свято отримало на честь сходження Святого Духа на апостолів, яке їм обіцяв Ісус Христос перед Своїм вознесінням на небеса.

Четвертий тиждень червня також порадує трудящих невеликим ще одним триденним уїк-ендом. Робочі дні — 22, 23, 23, 25 червня. Потім вихідні — 26, 27, 28 червня. Оскільки 28 червня святкується День Конституції, цей день також буде вихідним.

День конституції — державне свято. Щорічно відзначається 28 червня. Присвячений прийняттю Конституції України. Перша Конституція незалежної української держави була прийнята в 1996 році.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що Греція відкриває кордони: на яких умовах можна подорожувати в країну. Також видання інформувало про те, що хто найбільш високооплачуваний спортсмен у світі — рейтинг Forbes.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини