Головна Новини Суспільство події Греція відкриває кордони: на яких умовах можна подорожувати в країну
commentss НОВИНИ Всі новини

Греція відкриває кордони: на яких умовах можна подорожувати в країну

На туризм припадає близько п'ятої частини економіки і робочих місць Греції, і - після гіршого року в історії галузі в минулому році - країна не може дозволити собі ще одне втрачене літо

8 травня 2021, 23:43
Поділіться публікацією:

З широко розставленими шезлонгами та регулярною дезинфекцією Греція знову відкрила свої пляжі в суботу, коли популярне середземноморське місце відпочинку послаблює обмеження на тлі COVID-19 в рамках підготовки до повернення іноземних гостей на наступному тижні. Про це пише Reuters.

Греція відкриває кордони: на яких умовах можна подорожувати в країну

Умови відвідування Греції з 10 травня

На туризм припадає близько п'ятої частини економіки та робочих місць Греції, і — після гіршого року в історії галузі торік — країна не може дозволити собі ще одне втрачене літо.

Згідно з нинішніми заходам, пляжні менеджери повинні будуть розміщувати парасольки довжиною не менше чотирьох метрів, регулярно проводити дезінфекцію і перевіряти співробітників пляжних барів і інших співробітників на наявність COVID-19.

Греція успішно впоралася з першою хвилею пандемії торік, але відновлення епідемій підштовхнуло медичні служби до межі й спонукало владу ввести другу блокування в листопаді. У міру того як кількість нових випадків зараження скорочується, а вакцинація набирає обертів, влади поступово послаблюють обмеження, відкриваючи бари та ресторани на початку цього тижня.

У п'ятницю вони оголосили, що музеї відкриються наступного тижня до скасування обмежень на поїздки щеплених іноземних відвідувачів 15 травня.

Прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс заявив, що поєднання широкого тестування, імунізації та того факту, що багато заходів будуть проходити на відкритому повітрі, дало владі впевненість в тому, що туристи зможуть безпечно відвідувати країну.

Для грецьких любителів пляжного відпочинку суботнє відкриття найбільших пляжів країни стало шансом випустити пар після декількох місяців ізоляції.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, коли Греція відкриє кордони для українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини