Головна Новини Суспільство події Хто найбільш високооплачуваний спортсмен у світі - рейтинг Forbes
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто найбільш високооплачуваний спортсмен у світі - рейтинг Forbes

Річний дохід спортсмена оцінили в 180 млн доларів

13 травня 2021, 11:39
Поділіться публікацією:

Згідно з даними журналу Forbes, на першому місці в списку найбільш високооплачуваних спортсменів планети опинився боєць змішаних єдиноборств Конор Макгрегор. Ірландець вперше очолив рейтинг, його дохід оцінили в 180 млн доларів, пише "Українська правда".

Хто найбільш високооплачуваний спортсмен у світі - рейтинг Forbes

Хто найбільш високооплачуваний спортсмен у світі - фото з відкритих джерел

У Forbes відзначили, що бої в ММА принесли Макгрегору 22 млн доларів, а більшу частину доходу спортсмен отримав за продаж контрольної частки бренду віскі Proper No. Twelve, а саме 150 млн доларів. Ірландський боєць також заробив 8 млн доларів на рекламних контрактах.

Повідомляється, що до цього Макгрегор входив до списку Forbes тільки у 2018 році. Тоді він розташувався на четвертому місці рейтингу з доходом в 99 млн доларів.

У першу п'ятірку найбільш оплачуваних спортсменів також потрапили: аргентинський футболіст Ліонель Мессі, який є капітаном команди "Барселона" (дохід — 130 млн доларів), португальський форвард клубу "Ювентус" Кріштіану Роналду (120 млн доларів), представник американського футболу Дак Прескотт (107, 5 млн доларів), а також баскетболіст Леброн Джеймс (96,5 млн доларів).

Відзначається, що дохід першої десятки найбільш високооплачуваних спортсменів виріс на 28%, в порівнянні з 2020 роком. В цілому, під час складання рейтингу, Forbes враховував заробіток спортсменів з 1 травня 2020 року до 1 травня 2021.

Нагадаємо, що Журнал Forbes оприлюднив список найбільш заможних українців. В цілому за 2020 рік статки сотні найбагатших українців зросла на 42%. Про що говорять ці дані? Що слід робити, щоб ситуація змінилася? Щоб розібратися в цих питаннях, портал "Коментарі" звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини