Головна Новини Суспільство події Вихід є: що робити, якщо зникне мобільний зв'язок
commentss НОВИНИ Всі новини

Вихід є: що робити, якщо зникне мобільний зв'язок

Стало відомо, як треба діяти, якщо у період війни у вас зникне мобільний зв'язок: інструкція від українських телефонних мереж

13 березня 2022, 06:45
Поділіться публікацією:

У воєнний час дуже важливо залишатися на зв'язку, щоб спілкуватися з рідними та отримувати корисну інформацію. Однак може статися так, що у вас пропаде мобільна мережа. Що робити в такому разі?

Вихід є: що робити, якщо зникне мобільний зв'язок

Що робити, коли пропаде зв'язок (фото з відкритих джерел)

Російські загарбники можуть спробувати "відрізати" мобільний зв'язок, який у такий період дуже необхідний. Але українські телефонні мережі об'єдналися і дали можливість переходити з однієї мережі в іншу, якщо ваш мобільний оператор не може надавати послуги. Як це відбувається?

— Вимкнути автовибір мережі. На Android це можна зробити, натиснувши "Параметри — Мобільна мережа — Оператор". На iOS: "Параметри — Мобільні дані — Вибір мережі".

— Знайдіть та оберіть доступну мережу (Vodafone, Kyivstar, Lifeсell).

— Якщо не вдалося зареєструвати, потрібно спробувати знову або вибрати іншу мережу.

— Перевірте можливість вихідного дзвінка або SMS.

Нагадаємо, що користувачі Vodafone отримали повідомлення від оператора із проханням допомогти розвантажити мережу. Для цього потрібно вимкнути автозавантаження медіа у месенджерах; встановити низьку якість відео на Ютуб та по можливості використовувати вай-фай.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в період війни між Україною та Російською Федерацією, багато користувачів почали отримувати фейкові повідомлення та побоюються того, що їхні дзвінки можуть прослуховуватися. Експерти розповіли, за допомогою яких ознак можна зрозуміти, що телефон на прослуховуванні та як від цього захиститись.

Читайте також, що представники Служби безпеки України зробили заяву, що запущена інформація про глушіння російськими військовими наших Мереж та мобільного зв'язку, надуманий ними ж фейк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини