Головна Новини Суспільство події Vodafone просить розвантажити мережу: прості правила, які допоможуть покращити зв'язок
commentss НОВИНИ Всі новини

Vodafone просить розвантажити мережу: прості правила, які допоможуть покращити зв'язок

Українців просять змінити налаштування в месенджерах для економії трафіку та покращення якості зв'язку

11 березня 2022, 17:42
Поділіться публікацією:

Користувачі Водафону отримали повідомлення від оператора з проханням допомогти розвантажити мережу.

Vodafone просить розвантажити мережу: прості правила, які допоможуть покращити зв'язок

Фото ілюстративне / Pixabay

"Друзі, мережа перевантажена. Потрібна ваша допомога: вимкніть автозавантаження медіа в месенджерах; встановіть низьку якість відео на Ютуб, за можливості використовуйте вай-фай", — йдеться в тексті.

В Україні запущено національний роумінг, тому треба за можливості розвантажити мобільні мережі, щоб кожен українець міг зателефонувати близьким та залишався на зв'язку.

"Зараз всі українці тримають руку на пульсі: кожну хвилину сотні тисяч людей читають новини, дивляться відео та фото, і найшвидшим каналом отримання такої інформації є месенджери: Telegram, Viber тощо. А це значно впливає на мобільну мережу", — йдеться в повідомленні Мінцифри.

Наразі  ж потрібно виконати кілька простих дій для того, щоб інтернет краще працював й зв'язок був стабільний. Виконуйте прості правила: за можливості під’єднуйтеся до домашньої Wi-Fi мережі; вимикайте функцію автоматичного завантаження медіафайлів на телефонах.  

Оберіть в месенджері розділ "Налаштування"‎ / "Дані та сховище(мультимедіа)"‎ / "Медіафайли"‎/ вимкніть опцію "Фонове завантаження"‎. В розділі "Через мобільну мережу"‎ вимкніть "Автозавантаження медіа"‎.

За останніми даними оператора, мобільний зв'язок Vodafone відновлено у Авдіївці, Кам'янці, Чугуєві, Бердянську, Приморську, Дніпрорудному, Енергодарі та інших містах.

Як повідомляв портал, українців попередили про розсилку фейкових листів. Громадяни нашої країни вже отримують фейкові листи, які надсилають нібито українські державні органи з інструкціями про підвищення рівня інформаційної безпеки. Про це інформують на Телеграмі Держспецзв’язку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mintsyfra
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини