Головна Новини Суспільство події В СБУ спростували повідомлення про те, що окупанти можуть глушити мобільний зв'язок та Інтернет
commentss НОВИНИ Всі новини

В СБУ спростували повідомлення про те, що окупанти можуть глушити мобільний зв'язок та Інтернет

Не піддаємося ворожим фейкам

28 лютого 2022, 23:49
Поділіться публікацією:

Представники Служби безпеки України зробили заяву, що запущена інформація  про глушіння російськими військовими  наших Мереж та мобільного зв’язку, надуманий ними фейк.

В СБУ спростували повідомлення про те, що окупанти можуть глушити мобільний зв'язок та Інтернет

Відомство розвінчало ще один фейк (фото з відкритих джерел)

 За оприлюдненою  відомством інформацією, зараз спеціально розганяють новий фейк нібито про нове устаткування мобільного зв’язку  російських агресорів, що може глушити  нашу мережу. За нею  слідують поради, як треба правильно обрати мережу. Повідомляємо офіційно: агресорам замість устаткування настав час виставляти свічки. За упокій.

Шановні співвітчизники, не віримо ворожим фейкам! Все буде Україна! 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що депутат розповів про важку ситуацію під Маріуполем та закликав зупинити кровопролиття.Вадим Новинський, нардеп від Маріуполя, розповів, що в області, у селищі Сартана два дні точаться тяжкі бої. За попередніми даними, загинуло вже шестеро людей. За його словами, міста Київ, Харків, Херсон, Миколаїв, Чернігів, Маріуполь стали ареною тяжких зіткнень. Також політик та бізнесмен закликав президентів України та Російської Федерації розпочати переговори про мир та покласти край війні та смертям українців, греків, татар, євреїв та інших народів у цих боях. Депутат висловив співчуття сім'ям загиблих та додав, що вся необхідна допомога буде надана сім'ям загиблих у Сартані.

 Також "Коментарі" інформували про те, що АТБ запроваджує обмеження на продаж соціальних товарівВідсьогодні компанія "АТБ-Маркет" запровадила у своїх магазинах обмеження щодо продажу соціальної групи товарів одному покупцю.
  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr/3770
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини