Головна Новини Суспільство події АТБ запроваджує обмеження на продаж соціальних товарів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

АТБ запроваджує обмеження на продаж соціальних товарів: подробиці

На сьогоднішній день магазини торгової мережі АТБ працюють у посиленому режимі

28 лютого 2022, 14:58 comments1337
Поділіться публікацією:

Відсьогодні компанія "АТБ-Маркет" запровадила у своїх магазинах обмеження щодо продажу соціальної групи товарів одному покупцю. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

АТБ запроваджує обмеження на продаж соціальних товарів: подробиці

Фото з відкритих джерел

Згідно з офіційною заявою, це рішення було прийняте з метою запобігання створенню штучного дефіциту та ажіотажу у зв'язку з воєнним станом.

Так, тепер один покупець зможе придбати не більше двох одиниць до рук наступні продукти: хліб, крупи, цукор, сіль, макаронні вироби, олія, батони.

На сьогодні магазини працюють у посиленому режимі. Закриваються лише магазини, що у зоні безпосередніх бойових дій. Однак за першої ж можливості знову продовжують роботу.

У компанії наголосили, що основні зусилля спрямовані на забезпечення населення харчові продукти та товарами першої необхідності.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що сьогодні, 28 лютого, в Охтирському районі Сумської області окупанти на БТР розстріляли автомобіль "ВАЗ", що рухався дорогою, з мирними жителями. Після чого людей викинули з машини, а сам автомобіль викрали. Ворог попрямував у бік смт Чупахівка.

Видання "Коментарі" передавало, що у Бердянську було розстріляно мирного жителя, який відмовив окупанту у проханні дати телефон, щоб зателефонувати рідним. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що депутат розповів про тяжку ситуацію під Маріуполем та закликав зупинити кровопролиття. За його словами, міста Київ, Харків, Херсон, Миколаїв, Чернігів, Маріуполь стали ареною тяжких зіткнень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини