Головна Новини Суспільство події В Охтирці окупанти на БТР розстріляли автомобіль із людьми
commentss НОВИНИ Всі новини

В Охтирці окупанти на БТР розстріляли автомобіль із людьми

Про розстріл розповів мер міста

28 лютого 2022, 13:08 comments1057
Поділіться публікацією:

В Охтирці окупанти на БТР розстріляли автомобіль із людьми

Охтирка. Фото - novosti-n

Приблизно годину тому в Охтирському районі було розстріляно людей, які їхали на легковому авто. Про це у своєму відеозверненні повідомив мер Павло Кузьменко.

За словами градоначальника, перед селищем міського типу Чупахівка ворог на БТР розстріляв легковий автомобіль ВАЗ. Окупанти викинули з машини пасажирів та поїхали на цьому ж авто у бік Чупахівки.

Також мер Павло Кузьменко звернувся до городян та зазначив, що війна ще не закінчилася. Проте всім зараз потрібно зберігати спокій. Водночас кожен має бути гранично обережним.

В Ахтирці запроваджено комендантську годину з 17:30 до 7:00. У цей час городянам не можна покидати свої будинки. Винятком є лише необхідність переміщення в укриття чи бомбосховища.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" передавав, що Міністерство оборони України наочно показало вразливі місця ворожої техніки, щоб люди знали, куди цілитися.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що чим закінчиться для Путіна та його режиму війна проти України. Експерти дали свої коментарі щодо цього.

Також видання "Коментарі" повідомляло читачів про те, що мер Житомира попередив про посилення покарання за мародерство. Замість затримання злочинців розстрілюватимуть на місці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини