Головна Новини Суспільство події Відомий автоексперт відправив в Україну партію позашляховиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий автоексперт відправив в Україну партію позашляховиків

Перед передачею в Україну машини заповнили гуманітарними товарами та предметами першої необхідності.

10 травня 2022, 08:30
Поділіться публікацією:

Знаменитості у всьому світі продовжують підтримувати Україну, яка продовжує захищатись від повномасштабного російського вторгнення. Так, відомий британський журналіст та екс-телеведучий автомобільної програми Top Gear Джеремі Кларксон вирішив зробити свій внесок у підтримку України та передав у Київ на потреби ЗСУ та рятувальників партію потужних позашляховиків. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на "Автоblog.ua".

Відомий автоексперт відправив в Україну партію позашляховиків

Автомобілі. Фото: avtoblog.ua

Автолюбитель організувала навколо себе таких самих автоекспертів і зарядив їх ідеєю підтримки українського народу в цей непростий для нього час. У результаті Джеремі Кларксон зібрав необхідну суму, яку витратив на закупівлю пікапів та вже відправив їх до України.

Цікаво, що автомобілі відправили в Україну, повністю завантажені гуманітарними вантажами та предметами першої потреби.

Пікапи мають дуже гарний кліренс, високу прохідність нерівною місцевістю. Витривалі автомобілі, які будуть дуже корисні Україні. Автомобільний експерт вважає, що насамперед ці авто мають бути задіяні, щоб вивозити мирних громадян із тих населених пунктів, де йдуть бойові дії та є небезпека для життя.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Пентагоні розкрили найближчі плани Кремля – Путін не заспокоївся і готує в Україні ще одну анексію. Діяти збирається за прикладом того, що вдалося росіянам провернути у 2014 році з Кримом, коли було проведено фейковий "референдум" про приєднання до Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на Банковій натякнули, кому вже доведеться відповісти за окупацію Херсонської області, не виключивши варіант про "здачу" регіону.
Відомий автоексперт відправив в Україну партію позашляховиків - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини