Головна Новини Суспільство події Видача повісток та проведення виборів: Федоров розповів, до чого готують "Дію"
commentss НОВИНИ Всі новини

Видача повісток та проведення виборів: Федоров розповів, до чого готують "Дію"

Михайло Федоров запевнив, що ні повісток, ні виборів у "Дії" не планується

6 лютого 2024, 12:15
Поділіться публікацією:

У Єдиному порталі державних послуг "Дія" не планується видача повісток та проведення виборів. При цьому Дія відкриє код для розробників з усього світу. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів віце-прем'єр із цифрової трансформації Михайло Федоров.

Видача повісток та проведення виборів: Федоров розповів, до чого готують "Дію"

Дія. Фото з відкритих джерел

"Не планується ні повісток, ні виборів", — заявив віце-прем'єр.

Водночас Михайло Федоров заявив, що у лютому планується відкрити код.

"Це з погляду відкритості, прозорості та технологічності взагалі дуже важливий крок. Ми над ним довго працювали. І в дії буде відкритий код. Тобто розробники з усього світу зможуть подивитися, як працює Дія", — зазначив Федоров.

Віце-прем'єр додав, що у "Дії" планують найближчим часом запустити онлайн-шлюб. Можна буде просто одружитися на "Дії" по відео. Федров зазначив, що не хотів би робити спойлера, але там буде багато цікавих елементів цього процесу. І це також буде унікальним для всього світу. І це дозволить нашим військовим одружуватися по суті з дистанцією.

Також, за його словами, планується запустити кабінет пацієнта, "щоб люди могли швидко отримувати інформацію, коли записуються до лікаря, інформацію під час запису до лікаря, про рецепти тощо".

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи можуть з'явитися електронні повістки: що зміниться для військовозобов'язаних.

Також видання "Коментарі" повідомляло – поліцейські не залучатимуться для роздачі повісток замість військових, що є їхньою парафією. Таку заяву в інтерв'ю Українським новинам зробив голова Нацполіції Іван Виговський щодо ідеї роздачі поліцейськими повістками у ЗСУ без участі самих військових.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини