Головна Новини Суспільство події В "Укренерго" розповіли, де зараз найскладніша ситуація з електрикою
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Укренерго" розповіли, де зараз найскладніша ситуація з електрикою

Всім областям доведено ліміти споживання, перевищення яких призводить до застосування аварійних обмежень

21 грудня 2022, 14:10
Поділіться публікацією:

В енергосистемі України зберігається значний дефіцит електроенергії, найскладніша ситуація у центральному регіоні та Києві. Як повідомляє НЕК "Укренерго" у Facebook, у зв'язку з цим усім областям доведено ліміти споживання, перевищення яких призводить до запуску аварійних обмежень. Нині працюють усі види генерації.

В "Укренерго" розповіли, де зараз найскладніша ситуація з електрикою

Відключення електроенергії. Фото: з відкритих джерел

"На ранок 21 грудня зберігаються значний дефіцит потужності в енергосистемі, а також обмеження, спричинені пошкодженнями магістральних мереж систематичними ракетними та безпілотними атаками", — йдеться у повідомленні.

В той же час ситуація в центральному регіоні, включаючи Київ, все ще залишається важкою. Енергетикам потрібен ще час для стабільних підключень.

У компанії уточнили, що причина, чому не вдається перейти до стабільних планових відключень і постійно доводиться вдаватися до аварійних відключень через те, що ворог не припиняє обстріл електромереж.

Також наголошується, що "Укренерго", оператори електростанцій та оператори систем розподілу роблять все можливе, щоб змінити ситуацію з електропостачанням по всій території України.                                                                                                                                                                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому Зеленський прибув до США – про що свідчить збільшення військової допомоги Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло — ISW: у Кремля з'явилися побоювання з приводу Олександра Лукашенка – Кремль досягає великих поступок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

oooo

21 грудня 2022, 15:51

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини