Головна Новини Суспільство події В Україну йде спека з Європи: синоптик попередила про підвищення температури повітря
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде спека з Європи: синоптик попередила про підвищення температури повітря

Прогноз погоди в Україні на 20 липня

19 липня 2022, 21:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Україну йде спека з Європи. Про це розповіла синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

В Україну йде спека з Європи: синоптик попередила про підвищення температури повітря

Погода в Україні

"Найгарячіші синоптичні події розгортаються зараз у Західній Європі. Сьогодні, 19 липня, у Парижі ймовірно до 40 градусів", — пише Діденко.

За прогнозом синоптика, завтра, 20 липня, основний ареал спеки переміститься на Німеччину, охопить значну частину Центральної Європи.

" Це спекотне повітря завтра, в середу, трохи дихне і на нас. Не таке пекуче, але до 30 градусів ймовірно 20 липня у західних областях України (крім Волині та Рівненщини, де повітря очікується трохи свіжіше) та на південному заході", — Діденко.

Повідомляється, що у північних областях буде комфортно, 20-26 градусів. У східних, центральних областях та на Півдні України передбачається 25-29 градусів.

"Більша частина України завтра належатиме сухому повітрі, буде багато сонця", — Діденко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Україні з'явиться незвичайний банк , до якого прив'яжуть усіх українців: що відомо. Михайло Федоров розставив усі крапки над "і" у питанні появи необанку Дія Банк. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що є один варіант: коли чекати на перемир'я України та Росії – у чому загроза кримського сценарію. По-справжньому в переговорах сьогодні не зацікавлена жодна зі сторін. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на півдні України окупанти втрачають логістику та резерви: оперативна обстановка. Внаслідок ворожих обстрілів Одеської області постраждали шестеро мирних жителів. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що   звільнення Баканова та Венедиктової : що ховається за цим рішенням – в чиї руки тепер перейшла влада. Відправити у відставку Баканова та Венедиктову монобільшості без підтримки інших фракцій та груп не вдалося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини