Головна Новини Суспільство події В Україну йде похолодання: синоптик озвучила прогноз на найближчі дні
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде похолодання: синоптик озвучила прогноз на найближчі дні

У зв'язку з похолоданням на дорогах зміцниться ожеледиця

10 січня 2022, 18:14
Поділіться публікацією:

За прогнозом синоптика Наталія Діденко, у вівторок, 11 січня, в Україні температура повітря в Україні почне знижуватись. Але похолодання буде м'яким. Про це фахівець написала на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

В Україну йде похолодання: синоптик озвучила прогноз на найближчі дні

В Україну йде похолодання: синоптик озвучила прогноз на найближчі дні - фото з відкритих джерел

Стовпчики термометрів покажуть 6...2 градуси морозу, у східних регіонах -3...+2 градуси, а на Півдні країни 11 січня очікується близько 0 градусів. Вітер, за словами синоптика, буде північним та некомфортним.

11 січня можливі опади у вигляді снігу у Карпатах, а також у східних областях України. На решті території країни опадів не прогнозується.

Діденко попередила, що у зв'язку із похолоданням на дорогах зміцниться ожеледиця. Тому вона закликала українців бути уважними та обережними.

Синоптик також розповіла, що вже з 12 січня температура повітря у країні почне суттєво знижуватися. До 14 січня стовпчики термометрів в Україні показуватимуть до 17 градусів морозу.

На вихідні, 15 та 16 січня, почне тепліти. Температура підвищиться до невеликих мінусових значень і настане відлига.

Нагадаємо, що раніше синоптик Ігор Кібальчич також прогнозував серйозне похолодання в Україні найближчим часом. Фахівець зазначив, що у деяких регіонах країни температура може впасти до -23 градусів.

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що синоптик Леонід Прокопенко розповів про зміни клімату в Україні за останні три десятиліття та як вони впливають на погодні умови у січні. Фахівець зазначив, що середня температура у другому зимовому місяці буде вищою, ніж у минулі роки в аналогічний період. Це якраз і пов'язане з теплішим кліматом, що спостерігається в країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини