Головна Новини Суспільство події В Україну йде похолодання: синоптик назвала дату
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде похолодання: синоптик назвала дату

2 вересня на території України очікується погіршення погоди

30 серпня 2021, 16:38
Поділіться публікацією:

За словами синоптика Наталії Діденко, 1 вересня в Україні протримається тепла погода, а наступного дня, 2 вересня, помітно похолодає. Такий прогноз фахівець оприлюднила на своїй сторінці в Facebook.

В Україну йде похолодання: синоптик назвала дату

В Україну йде похолодання. Фото з відкритих джерел

Синоптик зазначила, що на День знань на території країни очікується дощова погода, зокрема, в західній, північній і місцями в центральній частині. На Півдні та Сході України прогнозується суха погода.

"Температура повітря в перший день української осені істотно не відрізнятиметься від завершального літнього. А ось 2 вересня відчутно похолодає", — повідомила Діденко.

Нагадаємо, що українців попередили про небезпечні метеорологічні явища. Зокрема, у понеділок, 30 серпня, погода може погіршитися до кінця дня, а вночі в деяких областях очікуються грози, град і шквали. Нельотна погода може протриматися і вночі 31 серпня. У країні очікується перший (жовтий) рівень небезпеки.

Також зазначимо, що літо добігає кінця і багатьом українцям не терпиться дізнатися, яка погода чекає на Україну в першому осінньому місяці. Синоптики Укргідрометцентру спрогнозували, що середня температура вересня буде варіюватися в межах +14...+18 градусів, при цьому в Карпатах очікується зниження температури до +11...+12 градусів. 

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що через негоду в американському штаті Луїзіана понад мільйон будинків опинилися знеструмленими. Зараз вже відомо про одного загиблого. Бурхливий ураган під назвою "Іда" показали з космосу. Знімки були опубліковані французьким астронавтом Томасом Песке.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини