Головна Новини Суспільство події В Україну йде похолодання: коли знизиться температура
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде похолодання: коли знизиться температура

Найтепліше буде на півдні та Закарпатті

22 листопада 2021, 17:55
Поділіться публікацією:

У вівторок, 23 листопада, температура повітря в Україні зменшиться. Проте похолодання не стане остаточним. Про це на своїй сторінці у Facebook написала відомий синоптик Наталія Діденко.

В Україну йде похолодання: коли знизиться температура

В Україну йде похолодання: коли знизиться температура - фото з відкритих джерел

За прогнозом фахівця, завтра у більшості регіонів країни стовпчики термометрів опустяться до +1...+5 градусів у денний час. У північно-східних областях температура може знизитись до -3...0 градусів.

На півдні та на Закарпатті, за словами Діденко, очікуються комфортніші погодні умови — у регіонах буде тепліше. Очікується до +6...+11 градусів.

У вівторок на заході, півночі, півдні України, а також у Донецькій та Луганській областях прогнозуються опади. У центральних регіонах країни та Харківської області істотні опади малоймовірні.

"На Заході України після дощу та мокрого снігу, які можливі найближчої ночі, протягом дня 23 листопада опади припиняться, але буде сильним північно-західний вітер", — зазначила Наталія Діденко.

Однак синоптик прогнозує, що похолодання не буде остаточним, і вже в другій половині поточного тижня температурні стовпчики знову підуть вгору.

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що голова Укргідрометцентру Микола Кульбіда озвучив прогноз для країни на зиму. Фахівець очікує у зимовий період морози до 30 градусів, які не затримуватимуться на території України. Природних катаклізмів, за прогнозом Кульбіди, українцям очікувати не варто, але сніг прогнозований.

Синоптик Віра Мартазінова також спрогнозувала погодні умови в Україні на новорічні та різдвяні свята.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини