Головна Новини Суспільство події В Україну повертається контроль за дотриманням карантину: моніторинг почнуть з Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну повертається контроль за дотриманням карантину: моніторинг почнуть з Києва

У Госпродпотребслужбі констатують, що роз'яснювальних робіт по карантинним заходам недостатньо

1 вересня 2021, 20:10
Поділіться публікацією:

З наступного тижня в Києві знову з'являться мобільні групи контролю за дотриманням протиепідемічного режиму. Насамперед "під прицілом" мобільних груп виявляться школи і університети. Як інформує видання "Коментарі", про це в ефірі каналу "Україна 24" розповів начальник Головного управління Госпродпотребслужби в Києві Олег Рубан.

В Україну повертається контроль за дотриманням карантину: моніторинг почнуть з Києва

На Україну насувається епідемія Фото: УНІАН

Чиновник зазначив, люди перестали звертати увагу на роз'яснювальну роботу щодо пандемії коронавірусу. Тому немає іншого виходу, крім як істотно посилювати контроль.

Олег Рубан зазначив, зростання нових заражень на коронавірус — це і є наслідок того, що люди занадто рано розслабилися в боротьбі з інфекцією. Мер Києва Віталій Кличко доручив почати контроль за дотриманням протиепідемічних норм. Насамперед мобільні групи відправляться в школі і ВНЗ, де з 1 вересня велике скупчення людей.

Також читайте на порталі "Коментарі" — міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко прокоментував ймовірність введення загальнонаціонального локдауна вже в листопаді. За словами міністра, перед тим, як прийняти рішення про карантин влади будуть брати до уваги постанову № 1236, згідно з яким вводиться локдаун. Якщо буде перевищено число мінімально допустимої кількості заражень на коронавірус, то доведеться вводити обмеження.

Читайте в "Коментарях" — Віктор Ляшко пояснив, чому провалив свою обіцянку про 10 млн щеплень за літо. Перед тим як зайняти пост глави МОЗ Віктор Ляшко дав обіцянку, що за літо вдасться вакцинувати 10 млн співвітчизників. Ляшко вважає, що обіцянка йому вдасться виконати, потрібно всього лише 10-15 перших днів вересня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

2 вересня 2021, 02:23

Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky


Новини