Головна Новини Суспільство події В Україну почне заходити холодне повітря: синоптик озвучила прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну почне заходити холодне повітря: синоптик озвучила прогноз погоди

Температура повітря коливатиметься в межах від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла

5 січня 2022, 16:33
Поділіться публікацією:

За прогнозом відомого українського синоптика Наталії Діденко, у четвер, 6 січня, в країну почне заходити холодніше повітря. Про це фахівець написала на своїй сторінці у Facebook.

В Україну почне заходити холодне повітря: синоптик озвучила прогноз погоди

В Україну почне заходити холодне повітря - фото з відкритих джерел

Завтра температура повітря коливатиметься в межах від 1 градуса морозу до 4 градусів зі знаком "плюс". У деяких областях Україні буде ще тепліше. Зокрема, на Півдні, в Дніпрі та Донецькій області стовпчики термометрів 6 січня покажуть +5...+12 градусів.

У четвер у Карпатах очікується мокрий сніг із дощем, а вдень місцями й у Центрі країни. На решті території України суттєвих опадів синоптик не прогнозує.

На мешканців столиці 6 січня чекає несуттєве зниження температурних показників. Вночі очікується близько 0 градусів, а вдень температура становитиме від 1 до 3 градусів тепла. Серйозних опадів у Києві Діденко також не очікує.

При цьому у ніч на Різдво у столиці пройде сніг, а стовпчики термометрів почнуть опускатись до -4...-2 градусів.

"З'явиться знову ожеледь! Колядуйте статечно, не бігайте від будинку до будинку, або між будинками від квартири до квартири", — написала синоптик.

Зазначимо, незважаючи на те, що надворі січень, прогноз погоди далекий від зимового. Стовпчики термометрів вже показують температуру зі знаком "плюс", а синоптики прогнозують потепління найближчими днями. Заступник директора Укргідрометцентру Леонід Прокопенко розповів про причини погодних змін у країні.

Також на порталі "Коментарі" повідомлялося, коли Україну знову накриють морози. Хоча в найближчий день спостерігалася аномальна погода, похолодання, за словами синоптиків, не за горами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини