Головна Новини Суспільство події В Україну передчасно прийшло "бабине літо"
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну передчасно прийшло "бабине літо"

В Україну прийшло "бабине літо" з нічною прохолодою, денним сонцем і павутиною, що літає у повітрі

5 вересня 2021, 17:30 comments2326
Поділіться публікацією:

В Україні осінь цьогоріч настала точно за календарем і одразу взялася за виконання своїх обов’язків, а разом з нею прийшло і "бабине літо". Кожен уважний українець у ці дні може спостерігати нічну прохолоду, денне сонечко, літаючу павутинку, тихий вітер або й штиль. Про це у себе на сторінці у Facebook повідомила відомий в Україні синоптик Наталка Діденко.

В Україну передчасно прийшло "бабине літо"

В Україну прийшло "бабине літо", фото з відкритих джерел

За словами синоптика, у понеділок, 6 вересня, в Україні повсюди переважатиме суха погода – антициклон. 

"Вже минулої ночі градуси, як кошенята до мами-кішки, "тулилися" до нуля. Надалі в Києві та в більшості областей України "бабине" сонце "крутитиме" градусний регулятор сильніше, теплішатиме. Проте вночі буде холоднувато", – зазначила синоптик.

Найближчої ночі в більшості областей України очікується +1...+6 градусів, переважно на ґрунті заморозки 0-3 градуси. Традиційно більш захищені від холоду регіони – Закарпаття та Південь України – уникнуть заморозків. Протягом дня температура повітря підніметься до +13...+18 градусів, у південній частині та на Закарпатті +18...+23 градусів.

Народний спостерігач погоди Леонід Горбань потішив спочатку приємним. Сказав, що  на зміну дощам і прохолоді прийде таке очікуване всіма вересневе бабине літо. І вересень буде теплим, навіть із жаркою погодою на початку та грибними дощами.

Холод змінить плюси тепла наприкінці вересня. Він продовжиться й у жовтні. А на велике свято Покрови в Україну прийдуть навіть перші ранні заморозки. Холодна жовтнева сльота, нічні заморозки – бачимо, що у жовтні погожих днів буде небагато. Дні без опадів настануть після 26 жовтня і так буде до початку листопада.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що Україну накриють град і шквали: де погіршиться погода.

Також портал "Коментарі" інформував про багато опадів і перші заморозки: народний синоптик розповів, якою буде погода цієї осені. Цьогоріч  погода під впливом примхливого Сатурна. Тому "бабине" літо буде коротким, а сама осінь – прохолодною, зі сльотою і навіть листопадовим снігом, який плавно перейде в ранню зиму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини