Головна Новини Суспільство події В Україні збережеться дощова погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні збережеться дощова погода

Синоптики повідомляють, що найближчими днями погода не налагодиться

12 червня 2021, 14:47
Поділіться публікацією:

З першого дня літа погода не балує українців сонцем. Щоденні дощі і грози вже стали звичними в цьому місяці. Укргідрометцентр повідомляє, що найближчим часом годі й очікувати якихось змін в погоді.

В Україні збережеться дощова погода

У найближчі дні погода в Україні не налагодиться - фото: з відкритих джерел

У суботу, 12 червня, Україна знову заллє дощем. У південних і західних областях вдень очікується дощ з грозою. У неділю ситуація буде подібною, тільки тепер зливи в поєднанні з грозами будуть по всій території України.

Що стосується наступного тижня, то і тоді погода не принесе жодних змін. У понеділок і вівторок знову ж-таки пройдуть зливи з грозами на території всіх областей. У середу, 16 червня, сонячно буде лише в західних областях. На іншій території України — дощі з грозами.

Український синоптик Наталія Діденко розповіла на своїй сторінці в Facebook про те, що найближчої ночі в Україну прийде атмосферний фронт. Зараз він лякає зливами і дощами жителів Німеччини та Польщі, а вже 13 червня виявиться в нашій країні.

Найближчої ночі фронтальні зливи і грози пройдуть у західних областях і можливі навіть сильні опади. Протягом днів 13 червня атмосферний фронт перетне Україну, ведучи за собою грозові дощі і похолодання. При грозах можливі шквали і град.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, скільки свят і вихідних днів для українців буде в липні 2021 року . Також видання інформувало про те, що вже восени поточного року в Україні з'явиться нове професійне свято. У нашій статті ви докладно зможете дізнатися про те, що це за свято і якого числа воно буде відзначатися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини