Головна Новини Суспільство події В Україні закликали скасувати виступ російського співака на Atlas Weekend
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні закликали скасувати виступ російського співака на Atlas Weekend

Вся справа у виступах на приватних заходах Олександра Лукашенка

3 липня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Виступ популярного російського виконавця Валерія Меладзе в рамках фестивалю Atlas Weekend хочуть скасувати через те, що раніше співак виступав на приватних заходах Олександра Лукашенка.

В Україні закликали скасувати виступ російського співака на Atlas Weekend

Валерій Меладзе - фото з вікритих джерел

Таким чином, у зверненні, підписаному ГО України, організаторів масштабного музичного фестивалю закликали виключити Меладзе з переліку виступаючих. Крім того, закликають відмовитися і від виступів інших російських знаменитостей, які давали концерти для Лукашенка, пише OBOZREVTEL з посиланням на Детектор Медіа.

"Ми були вражені анонсованим участю у фестивалі російського співака Валерія Меладзе, який відзначився виступами на приватних концертах для сім'ї та соратників самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка ... Закликаємо організаторів Atlas Weekend відмовитися від участі російських артистів, які служать авторитарного режиму", — сказано в заяві.

Звернення підтримали багато громадських організацій.

Нагадаємо, що в травні стало відомо, що одним з хедлайнерів масштабного фестивалю Atlas Weekend стане популярний російський виконавець Валерій Меладзе. Більшість користувачів соціальної мережі зраділи приїзду Меладзе, однак деякі фоловерів висловили невдоволення в коментарях.

Раніше портал "Коментарі" писав, що російський музикант Алішер Валєєв, більш відомий як Morgenshtern, оскаржив внесення його до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України. Працівники суду відзначають, що позивач просить ОАСК визнати протиправними дії СБУ з підготовки документів та обігу до Міністерства культури і інформаційної політики України про внесення його до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

3 липня 2021, 10:23

Украина становиться страной-зомби!!! А что делают с зомби??!! Спросите у своих хозяев-пендосов.Правильно-мочат из всех стволов.Но я предпочитаю напалм-надежнее и Землю очищает от идиотов.


Новини