Головна Новини Суспільство події В Україні встановлять камери для контролю за дотриманням карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні встановлять камери для контролю за дотриманням карантину

Також будуть проводитися виїзні засідання комісій ТЕБ та НС в областях

14 вересня 2021, 09:56
Поділіться публікацією:

На території України планують посилити контроль за дотриманням карантинних заходів. У торгових центрах на обласних рівнях хочуть встановити спеціальні камери для моніторингу ситуації. Про це розповів заступник міністра охорони здоров'я, головний санлікар країни Ігор Кузін в інтерв'ю "Лига.net", передає РБК-Україна.

В Україні встановлять камери для контролю за дотриманням карантину

Камери відеоспостереження - фото з відкритих джерел

Чиновник також зазначив, що якщо епідемічна ситуація погіршиться у зв'язку з поширенням коронавірусного захворювання, почастішають візити в області. Санітарний лікар підкреслив, що також будуть проводитися виїзні засідання комісій ТЕБ та НС.

"Будуть встановлені спеціальні камери в торгових центрах на рівні областей країни, які дозволять побачити, скільки людей не використовують маски, або не дотримуються соціальної дистанції", — сказав Кузін.

Зазначимо, що Україна перестає бути в "зеленій зоні" карантину у зв'язку з епідеміологічною ситуацією. Першим переходить в "жовту зону" Закарпаття. лава Закарпатської ОДА звернувся із закликом до педагогів, які ще не зробили щеплення, все ж знайти в собі сили прийняти рішення і вакцинуватися. В іншому випадку дітям доведеться перейти на "дистанційку", що створить проблеми не тільки в процесі отримання знань, а й додасть клопоту батькам, яким доведеться щось робити з роботою.

Читайте також в матеріалі видання "Коментарі" — коронавірус настає: в Україні вже одна область за показниками "жовта". Українців закликають масово вакцинуватися, щоб не допустити локдаун, як в минулому році.

Також на порталі повідомлялося, що в країні закінчується одна з провідних вакцин проти коронавірусу. Йдеться про вакцину виробника Moderna. У МОЗ зазначили, що в запасі є тільки вакцина цього виробника для повторної другої дози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 вересня 2021, 11:26

В АТБ та готівкових маршрутках встановіть!


Новини