Головна Новини Суспільство події В Україні відреагували на ініціативу РФ у Раді безпеки ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні відреагували на ініціативу РФ у Раді безпеки ООН

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця натякнув, що психічне здоров'я представників російської дипломатії треба "лікувати"

11 березня 2023, 10:00
Поділіться публікацією:

Бажання Росії обговорити у рамках засідання Ради безпеки ООН прояви "русофобії" на території України назвати адекватними не можна. Це той випадок, коли росіянам не виступи на міжнародному майданчику потрібні, а звернення до санітарів по допомогу. Як повідомляє видання "Коментарі", так відреагував на пропозицію РФ скликати термінове засідання Ради безпеки ООН постійний представник України при ООН Сергій Кислиця. Свою думку дипломат опублікував у Twitter.

В Україні відреагували на ініціативу РФ у Раді безпеки ООН

Сергій Кислиця. Фото: з відкритих джерел

Сергій Кислиця назвав абсурдними дії та заяви росіян, зазначивши, що німецький пропагандист часів Гітлера Геббельс просто "відпочиває" осторонь, адже йому й не снилися такі дії росіян у майбутньому.

"Російська фашистська федерація пустила Геббельса на фарш, коли вимагала скликати засідання Ради безпеки 14 березня, щоб "зосередитися" на "русофобії", — написав Кислиця.

"Тут не до попкорну, тут санітари потрібні" — резюмував дипломат і додав до публікації короткий фрагмент із фільму "Іван Васильович змінює професію" з крилатою фразою "і тебе вилікують...".

Варто зазначити, що напередодні перший заступник постпреду РФ в ООН Дмитро Полянський заявив, що Москва ініціює екстрене засідання Ради безпеки ООН через наростаючу русофобію на території України. Нібито росіян і, зокрема, Кремль, продовжує дивувати, звідки стільки ненависті в українців до російських окупантів, одна частина з яких зараз перебуває на території України, а інша з Росії продовжує підтримувати путінський режим і його війну проти України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ООН не бачать майбутнього Росії, заговорили про її розпад.

Також видання "Коментарі" повідомляло – окупанти молитимуться на ікони з ликами Стремоусова та Гіві: РПЦ дала добро.

Раніше "Коментарі" писали – Росія збирається головувати в Раді безпеки ООН: Україна зробила термінову заяву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини