Головна Новини Суспільство події В Україні спростять реєстрацію нових авто - деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні спростять реєстрацію нових авто - деталі

Українці зможуть реєструвати номерні знаки в режимі онлайн

15 лютого 2021, 08:35
Поділіться публікацією:

Невдовзі в Україні спроститься процес реєстрації нових машин. Про це повідомляє радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Володимир Мартиненко в інтерв'ю каналу "Україна 24".

В Україні спростять реєстрацію нових авто - деталі

Реєстрація машини в Україні дещо спроститься - подробиці. Фото: autokyiv.info

Відтак, громадяни України зможуть купити нову автівку із салону вже з зареєстрованими номерами. Покупець транспорту зможе обрати номерні знаки в режимі онлайн на сайті сервісного центру МВС  та зареєструвати їх на себе.

"Ми прибираємо цю процедуру, коли потрібно вішати транзитні номери, після цього їхати в сервісний центр, записуватися протягом певного терміну для того, щоб отримати постійну реєстрацію", — зазначив Володимир Мартиненко.

Поки нововведення допрацьовується та вдосконалюється. Точну дату, коли ініціатива увійде в силу, радник міністра внутрішніх справ повідомити не може.

Нагадаємо, що в Україні збираються жорстко посилити покарання за порушення правил дорожнього руху, і для цього створено вже кілька законопроектів. Зокрема, у Верховній раді зареєстровано, і вже пройшли перше читання проекти таких законів: №2694, 2695, 2696, 2697, що стосуються посилення покарання для водіїв, які порушують правила. Які штрафи чекають на українців, читайте в нашому матеріалі.

Окрім того, у правилах дорожнього руху відбулися деякі зміни, у зв'язку з якими поліцейські не зможуть більше зупиняти автомобілі за допомогою жезла.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що цей рік подарує Україні багато автомобільних новинок. При чому, машини, які дебютуватимуть у 2021-му можна сміливо назвати космічними та цікавими. Отож, про ТОП-10 найочікуваніших нових автомобілів читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини