Головна Новини Суспільство події В Україні продовжать дію воєнного стану: до якого числа
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні продовжать дію воєнного стану: до якого числа

Воєнний стан в Україні продовжать ще на один місяць

19 квітня 2022, 18:00
Поділіться публікацією:

На сайті Верховної Ради зареєстровано законопроект про продовження дії на території України воєнного стану. Мова йде про "Проект Закону про затвердження Указу Президента України "Про продовження строку дії воєнного стану в Україні" №7300 від 19 квітня.

В Україні продовжать дію воєнного стану: до якого числа

Верховна Рада, фото з відкритих джерел

Парламент має затвердити указ президента про подовження воєнного стану на території держави до 25 травня. В документі вказано, що строк дії воєнного стану в Україні з 05 години 30 хвилин 25 квітня 2022 року продовжено строком на 30 діб. Тобто воєнний стан буде діяти до 25 травня 2022 року.

Народні депутати мають розглянути документ та проголосувати найближчим часом.

В Україні триває 55-й день героїчної оборони держави від російських окупантів. Ворог продовжує обстрілювати українські міста з важкого озброєння, робить спроби прорвати нашу оборону, але отримує відсіч у всіх напрямках.

Наразі тривають бої на східному і південному напрямках, вже дванадцять днів там триває загострення. Олексій Арестович спрогнозував фінал битви на сході та пояснив тактику окупантів, якої вони притримуються. Українській розвідці відомо про те, які плани має ворог й в які терміни планує продовжувати наступальні операції. В той же час між генералами рф немає згоди щодо тактики, яку вони міняють.

Як повідомляв портал, адвокат розповів, чи може Україна повернути примусово депортованих українців з рф та завадити усиновленню українських дітей на території країни-агресора. Також юрист розповів, хто і як буде займатися розшуком зниклих безвісти. В Україні буде створено нове відомство замість комісії, яка розшукувала раніше зниклих за особливих обставин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини