Головна Новини Суспільство події В Україні подешевшало м'ясо – нові ціни
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні подешевшало м'ясо – нові ціни

Стали відомі актуальні ціни на м'ясо в українських супермаркетах

28 липня 2022, 19:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

За останній місяць в Україні зменшилися ціни на м'ясо. Про це повідомляє сайт Мінфін.

В Україні подешевшало м'ясо – нові ціни

Цены на мясо в Украине. Фото из открытых источников

У період із червня по липень у великих українських супермаркетах подешевшала яловичина. Так, яловичий гуляш змінився у ціні з 244,03 грн/кг до 230,97 грн/кг. Кілограм яловичих ребер подешевшав за місяць із 157,50 грн до 140 гривень.

Середні ціни на яловичий гуляш у супермаркетах:

Metro – 204,90 грн/кг;

Novus – 299,00 грн/кг;

Megamarket – 189,00 грн/кг.

Свинина за цей період також впала в ціні. Наприклад, середня вартість свинячої грудки становить 122,96 грн/кг, а наприкінці червня кілограм коштував 127,62 грн/кг. Свиняча лопатка подешевшала з 132,41 грн/кг до 127,35 грн/кг.

Середні ціни на свинячу лопатку в супермаркетах:

Auchan – 132,95 грн/кг;

Novus – 129,00 грн/кг;

Metro – 117,90 грн/кг;

Varus – 118,90 грн/кг;

Megamarket -138,00 грн/кг.

До речі, з червня до липня впали ціни на домашнє сало. Минулого місяця кілограм сала в середньому коштував 159 гривень, а до кінця липня – 154 гривень за 1 кг.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Санкт-Петербурзі набирають людей для війни з Україною: обіцяють великі гроші. Такі батальйони створюють у всіх регіонах РФ.

Читайте також про те, що Путін прикидається божевільним : у Зеленського озвучили план, як поставити президента Росії на місце. В Офісі президента назвали Путіна шкільним хуліганом, який задирає слабких і уникає сильних.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що до оррупціонерів приготуватись: чого чекати від нового глави САП – чому Захід таки дотиснув ВП. На посаду голови САП Клименко схвалив новий генеральний прокурор Андрій Костін одразу після свого призначення.

Також "Коментарі" інформували про те, що Лукашенко загрожує , але страшенно боїться війни в Україні – чому настав час ЗСУ бити по Білорусі. Путін продовжує використовувати територію Білорусі у війні проти України – все це за мовчазної згоди самого Лукашенка та мільйонів білорусів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини