Головна Новини Суспільство події В Україні після свят стрімко зросла кількість заражених COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні після свят стрімко зросла кількість заражених COVID-19

За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Києві, Донецькій та Одеській областях

26 серпня 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

В Україні після святкування Дня Незалежності додалась значна кількість інфікованих коронавірусом. Так, за минулу добу виявили 1581 новий випадок COVID-19. Зокрема, захворіли 104 дитини та 38 медпрацівників. Про це повідомляють у telegram-каналі "Коронавірус інфо".

В Україні після свят стрімко зросла кількість заражених COVID-19

В Україні активно поширюється коронавірус, фото з відкритих джерел

Також за добу було госпіталізовано 464 особи; зафіксовано 45 летальних випадків; одужали 1269 осіб.

Крім цього проведено тестувань за добу – 52 427 (зокрема методом ПЛР – 23 120, методом ІФА – 7 427); досліджень експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2 – 21 880.

Зокрема, протягом останньої доби найбільше підтверджених випадків зареєстровано у Києві — 264, на Донеччині — 161, на Одещині — 119, на Харківщині — 105 та на Луганщині — 93 інфікованих.

За весь час пандемії в Україні захворіло – 2,3 млн осіб, летальних випадків – понад 53,5 тисяч осіб.

Нагадаємо, у ВООЗ прогнозують нову пандемію: коли чекати нашестя коронавірусу. Україна, як і весь світ, готується до спалаху небезпечного коронавірусу, який вже мутував і обзавівся декількома новими штамами. Експерти прогнозують, що найближчим часом варто очікувати критичного періоду для забезпечення готовності до майбутньої пандемії та організації необхідних заходів для порятунку заражених. 

Раніше портал "Коментарі" інформував, що британські вчені визначили, коли вакцини Pfizer і AstraZeneca припиняють захищати від COVID-19Через п'ять-шість місяців ефективність Jab Pfizer щодо запобігання зараження COVID-19 протягом місяця після другої дози знизилася з 88% до 74%, показав аналіз даних, зібраних в британському дослідженні ZOE COVID.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини