Головна Новини Суспільство події В Україні незабаром можуть з'явитися «червоні» зони: названа перша четвірка регіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні незабаром можуть з'явитися «червоні» зони: названа перша четвірка регіонів

У "червону" зону карантину незабаром можуть перейти кілька регіонів України

11 жовтня 2021, 13:48
Поділіться публікацією:

Незабаром в Україні низка областей може опинитися в "червоній" зоні адаптивного карантину. Найбільше шансів опинитися в зоні обмежень зв'язку з ростом захворюваності на коронавірус мають 4 області. Як інформує видання "Коментарі", про це пише "РБК-Україна".

В Україні незабаром можуть з'явитися «червоні» зони: названа перша четвірка регіонів

"Червона" зона карантину. Фото з відкритих джерел

Якщо порівнювати динаміку й рівень госпіталізації з COVID-19, то попереду всіх Херсонська область. Цей регіон вже найближчим часом може опинитися в "червоній" зоні адаптивного карантину.

Наступним претендентом на потрапляння в "червону" зону є Сумська область. У цьому регіоні за трьома епідемічними індикаторами істотно перевищені допустимі дані. Трохи відстають за цими показниками Житомирська і Донецька області.

Першими претендентами на те, щоб опинитися в "червоній" зоні, є Харківська, Херсонська, Житомирська та Сумська області. При цьому медики зазначають, що жоден з інших регіонів не має гарантій, що також не відправиться в "червону" зону протягом цього тижня.

Також читайте на порталі "Коментарі" — епідеміолог розповіла, що за рівнем захворюваності цієї осені ситуація з COVID-19 вже б'є рекорди. Ситуація може бути набагато складнішою навіть ніж цієї весни. Отже, жорсткого карантину уникнути не вдасться.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відсутність антитіл після вакцинації не свідчить про неефективність щеплення. Жодна тест-система не може гарантувати 100% результату. Саме вакцинація — це єдиний спосіб уникнути важкого перенесення хвороби в разі інфікування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини