Головна Новини Суспільство події В Україні цього ніколи не забудуть: показали відео, як поліцейський прощається з сином в Ірпені
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні цього ніколи не забудуть: показали відео, як поліцейський прощається з сином в Ірпені

Дитину відвозять з Ірпеня в безпечне місце

9 березня 2022, 00:35 comments2118
Поділіться публікацією:

В соціальних  мережах опубліковано  зворушливий  відеоролик, на якому співробітник  української  поліції з міста Ірпінь  прощається зі своїм малюком. Хлопчика хочуть евакуювати  на безпечну територію. Відео  розмістило медіа Reuters. 

В Україні цього ніколи не забудуть: показали відео, як поліцейський прощається з сином в Ірпені

Тривають бої за Ірпінь (фото з відкритих джерел)

"Путін, українці тобі цього ніколи не забудуть і не пробачать!",- саме цими слова завершується відеоролик. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський повідомив, скільки дітей за 13 днів війни в Україні вбили росіяниВ місті Маріуполь, який зараз оточений військами російського агресора, від зневоднення організму померла місцева маленька мешканка. В  загальному, з початку агресії Росії  на Україну, станом на сьогодні, 8 березня, від військових дій загарбників померло 50 дітей. Про це зазначив очільник України Володимир Зеленський у своєму виступі  перед представниками парламенту  Британії. За словами українського президента, сьогодні, коли пішов 13 день війни, в оточеному росіянами Маріуполі померла маленька городянка, причина – зневоднення.  Від зневоднення. Агресори не пропускають в місто ні харчі, ні воду. Не хочуть дати мешканцям. Просто вони заблоковані в підвалах.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що під час евакуації з Ірпеня окупанти вбили вісьмох людей, серед них є дітиПід час евакуації жителів Ірпеня з міста, що знаходиться в Київській області, через обстріли російських окупантів загинуло вісім людей.Мер Ірпеня спростував інформацію, що начебто Ірпінь захопили окупанти. За словами Маркушина, місто не здалося ворогу, а бої тривають. Також він розповів, що на його очах загинули двоє дітей.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kievmap/11182
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини