Головна Новини Суспільство події Під час евакуації з Ірпеня окупанти вбили вісьмох людей: серед них є діти
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час евакуації з Ірпеня окупанти вбили вісьмох людей: серед них є діти

Мер спростував інформацію, нібито Ірпінь захоплено окупантами

6 березня 2022, 21:30
Поділіться публікацією:

Під час евакуації жителів Ірпеня з міста, що знаходиться в Київській області, через обстріли російських окупантів загинуло вісім людей. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву міського голови Ірпеня Олександра Маркушина на його сторінці в Телеграм.

Під час евакуації з Ірпеня окупанти вбили вісьмох людей: серед них є діти

Люди в зруйнованому Ірпені - Главком

"На моїх очах дві маленькі дитини та двоє дорослих загинули", – заявив Маркушин.

Мер Ірпеня спростував інформацію, що начебто Ірпінь захопили окупанти. За словами Маркушина, місто не здалося ворогу, а бої тривають. 

"Частину Ірпеня дійсно захопили російські загарбники, але частина Ірпеня б'ється і не здає свої позиції", – повідомив мер міста.

Евакуація з Ірпеня має продовжитися 7 березня о 10:00.

Незважаючи на обстріли російських окупантів, поліцейським разом із українськими військовими вдалося 6 березня вивезти з Ірпеня 200 жителів міста, серед яких 50 дітей. Як передає МВС, евакуація тривала біля села Романівка під мінометним обстрілом окупантів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", РНБО повідомила про нову провокацію Кремля. Росія шукає нові способи виправдання своєї агресії проти України, тому незабаром агресор планує обстріл мирних житлових кварталів російських міст, що знаходяться поблизу з українським кордоном, щоб звинуватити у цьому ЗСУ.

Також "Коментарі" писали, що Арахамія назвав два проблемні питання в переговорах із РФ. Арахамія додав, що українська делегація досі не знає, як необхідно подолати ці бар'єри. Він заявив, що делегація України не готова йти на копроміси стосовно територіальної цілісності нашої держави під час переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/markushyn/1985
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини