Головна Новини Суспільство події Зеленський повідомив, скільки дітей за 13 днів війни в Україні вбили росіяни
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський повідомив, скільки дітей за 13 днів війни в Україні вбили росіяни

Зеленський назвав загиблих діток "великими мучениками"

8 березня 2022, 22:59
Поділіться публікацією:

В місті Маріуполь, який зараз оточений військами російського агресора, від зневоднення організму померла місцева маленька мешканка. В  загальному, з початку агресії Росії  на Україну, станом на сьогодні, 8 березня, від військових дій загарбників померло 50 дітей. Про це зазначив очільник України Володимир Зеленський у своєму виступі  перед представниками парламенту  Британії 8 березня, пише ТСН.

Зеленський повідомив, скільки дітей за 13 днів війни в Україні вбили росіяни

Президент розповів про страшні втрати (фото з відкритих джерел)

За словами українського президента, сьогодні, коли пішов 13 день війни, в оточеному росіянами Маріуполі померла маленька городянка, причина – зневоднення.  Від зневоднення. Агресори не пропускають в місто ні харчі, ні воду. Не хочуть дати мешканцям. Просто вони заблоковані в підвалах. Я хочу, щоб всі дізнались, там маріупольці не мають води.

"За 13 днів російського вторгнення було вбито 50 дітей. 50 великих мучеників. Це страшно. Пустота замість 50 всесвітів, які могли б жити. А вони їх забрали, просто забрали", — розповів Володимир Зеленський.

Також очільник України  висловив подяку британській  владі  за те, що допомогає  Україні  та зробив заклик посилити санкції проти РФ, аби припинити війну.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Маріуполі від зневоднення померла 6-річна дівчинкаУ Маріуполі від зневоднення померла 6-річна дитина. Дівчинку змогли дістати з-під завалів лише через кілька днів після того, як її будинок внаслідок обстрілу зруйнувався. Дитину присипало уламками будівлі після обстрілів, і вона не могла вибратися самостійно. На те, що сталося, емоційно відреагував президент Володимир Зеленський. За його словами, окупанти навмисно оточили місто та виснажують його. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ы

9 березня 2022, 16:53

Зе гдавкоманд, визволяй Херсонську область і починай наступ на Крим, українці, чекають від тебе дій. Слава Україні.


Новини