Головна Новини Суспільство події Кілька днів пролежала під завалами: у Маріуполі від зневоднення померла 6-річна дівчинка
commentss НОВИНИ Всі новини

Кілька днів пролежала під завалами: у Маріуполі від зневоднення померла 6-річна дівчинка

Дитину присипало уламками будівлі після обстрілів, і вона не могла вибратися самостійно

8 березня 2022, 16:46
Поділіться публікацією:

У Маріуполі від зневоднення померла 6-річна дитина. Дівчинку змогли дістати з-під завалів лише через кілька днів після того, як її будинок внаслідок обстрілу зруйнувався. Дитину присипало уламками будівлі після обстрілів, і вона не могла вибратися самостійно. Про це повідомили у Маріупольській міській раді. 

Кілька днів пролежала під завалами: у Маріуполі від зневоднення померла 6-річна дівчинка

Обстріл міста. Фото: Associated Press

"Маріуполь спіткало страшне горе. У результаті блокади нашого рідного міста померла ще одна дитина. Причина смерті – зневоднення. Таню дістали з-під завалів зруйнованого будинку. Її мати загинула. Ми не можемо сказати, скільки часу наша маленька, сильна маріупольчанка боролася за своє життя. Ми не можемо собі уявити, скільки страждань довелося винести ні в чому невинній дитині. Останні хвилини свого життя вона була одна, знесилена, злякана, яка відчуває страшну спрагу. Це лише одна з багатьох історій Маріуполя, який виживає у блокаді вже восьму добу", — розповіли у міськраді Маріуполя.

На те, що сталося, емоційно відреагував президент Володимир Зеленський. За його словами, окупанти навмисно оточили місто та виснажують його. 

"Провина за смерть кожної людини в Україні від авіаударів та у заблокованих містах, безумовно, — на російській державі. Відповідальність за смерті – і на тих, хто вже 13 днів не може ухвалити очевидно необхідне рішення. На тих, хто досі не убезпечив українське небо від російських вбивць", — зазначив Володимир Зеленський. 

Маріуполь вже багато днів перебуває у блокаді. Окупанти намагаються будь-якими методами взяти місто, обстрілюючи його "Градами", ракетами та з літаків. Тому люди змушені сидіти у підвалах і бомбосховищах або ж ховатися у своїх будинках. Зараз місто перебуває на межі гуманітарної катастрофи.

Раніше інтернет-портал "Коментарі" повідомляв, що на Херсонщині збили літак окупантів.

Читайте також, як минає 13 доба російсько-української війни: аналіз ситуації. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: ТСН
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини