Головна Новини Суспільство події В Орбана назвали умову, за якої підтримають євроінтеграцію України
commentss НОВИНИ Всі новини

В Орбана назвали умову, за якої підтримають євроінтеграцію України

Будапешт продовжує шантажувати Київ правами нацменшин на Закарпатті

26 червня 2023, 17:05 comments4628
Поділіться публікацією:

Угорщина виступатиме проти євроінтеграції України, допоки не буде вирішено проблему з правами нацменшин у Закарпатті. Як повідомляє видання "Коментарі", про це заявив міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто.

В Орбана назвали умову, за якої підтримають євроінтеграцію України

Петер Сійярто Фото: із відкритих джерел

Глава МЗС Угорщини зазначив, що Україна має повернути права національним меншинам на Закарпатті.

Петер Сійярто також назвав пропагандою заяви Києва про те, що закон про обмеження викладання угорською мовою на Закарпатті відкладено на рік.                                                                                                                                                               

Читайте також на порталі "Коментарі" – лише одна з країн ЄС – Угорщина – погодилася бути присутньою на Петербурзькому міжнародному економічному форумі (ПМЕФ), який кремлівська пропаганда охрестила "російським Давосом". У гості до кривавого диктатора Путіна поїхав угорський міністр закордонних справ Петер Сійярто. Відомо також про розширення атомної співпраці між Будапештом та Москвою. І це на фоні того, що Київ давно закликає партнерів запровадити санкції проти "Росатому", який продовжує господарювати на захопленій Запорізькій АЕС. Чому не вдається урезонити угорську владу, яка відкрито грає на боці Кремля? Що стоїть за цим підіграванням? Які висновки має зробити Європа, які важелі впливу підключити, яку політику переглянути? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Угорщина продовжує руйнувати єдність усередині Євросоюзу – хтось може поставити на місце Віктора Орбана.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини