Головна Новини Суспільство події В ОП розповіли, чому окупанти у сказі розстрілюють Харків
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП розповіли, чому окупанти у сказі розстрілюють Харків

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що російські окупанти обстрілюють Харків із важких реактивних систем залпового вогню.

2 березня 2022, 16:22 comments3163
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська обстрілюють Харків із важких реактивних систем залпового вогню. Сьогодні Харків став своєрідним Сталінградом 21 сторіччя. Як повідомляє видання "Коментарі", про це під час спілкування з журналістами розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

В ОП розповіли, чому окупанти у сказі розстрілюють Харків

Харків. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, що Харків для російських окупантів є ключовим містом, яке вони хочуть взяти під свій контроль. Тому вже котрий день поспіль намагаються застосовувати як важку артилерію, так і авіацію. У місті постійно чути звуки сирени та вибухи.

За словами Арестовича, тим не менш, і захисники міста, і тероборона відважно відбивають атаки противника, що, у свою чергу, виведить з себе окупантів і ті в сказі відкривають вогонь мирному населенню.

"Харків – це Сталінград 21 століття, як це вся Україна", – наголосив Олексій Арестович.

Він також додав, що противник зазнає дуже великих втрат, намагаючись окупувати місто.

Читайте також на порталі "Коментарі – сьомий день в Україні тривають жорстокі бої за Харків. Окупаційні війська атакують житлові квартали, намагаючись посіяти паніку серед населення.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що до Мінська привезли президента-втікача Януковича. За інформацією розвідки, Янукович може використовувати російські спецслужби для спецоперації проти України. У Білорусі знову можуть заявити, що він легітимний президент України. Ще один сценарій у тому, що Янукович запише відеозвернення до українців, у якому закликає співвітчизників скласти зброю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини