Головна Новини Суспільство події В ООН не бачать майбутнього Росії, заговорили про її розпад
commentss НОВИНИ Всі новини

В ООН не бачать майбутнього Росії, заговорили про її розпад

РФ розпадеться, як Радянський Союз, а її регіони, подібно до Азербайджану, здобудуть незалежність

10 березня 2023, 15:00 comments1550
Поділіться публікацією:

Росія лише на словах федерація, насправді вона абсолютно унітарна держава. Її розпад на дрібні суб'єкти неминучий. Про це заявив ірландський дипломат, координатор системи ООН в Україні Френсіс О'Доннелл, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на його інтерв'ю haqqin.az.

В ООН не бачать майбутнього Росії, заговорили про її розпад

ООН. Фото - з відкритих джерел

"Думаю, деколонізація Росії неминуча. Справа в тому, що Росія не функціонує як федерація. Вона лише на словах федеративна, а на ділі — абсолютно і жорстко унітарна", — заявив дипломат.

За його словами, Росія в майбутньому розпадеться на кілька суб'єктів, що фактично повторить долю Радянського Союзу, правонаступницею якого стала.

"РФ розпадеться, як Радянський Союз, а її регіони, подібно до Азербайджану, здобудуть незалежність. Республіки у складі Російської Федерації заслуговують на вільне самовизначення", — додав О'Доннелл.

Керівник ГУР Міноборони Кирило Буданов вважає, що в Росії вже почалися процеси, які призведуть до того, що країна розвалиться на кілька суб'єктів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що стане крахом путінського режиму – чому все знову впирається у Крим.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Зеленський заявив, що ми маємо забезпечити крах Росії вже цього року. І це, за його словами, можливо, якщо Україна отримає всю зброю, що запитується. Тим часом Кремль провів перестановки у військовому командуванні, продовжує масовані атаки на Донбасі, але навряд чи здатний на великий наступ, як було у лютому 2022-го, вважає низка експертів, зокрема міністр оборони Великобританії Бен Уоллес. Яка ймовірність краху російського режиму та його агресії цього року? Який саме крах був би найприйнятнішим для України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини