Головна Новини Суспільство події В окупованому Херсоні окупанти розпочали "віджим" квартир
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Херсоні окупанти розпочали "віджим" квартир

Житло херсонців, які виїхали, окупанти вирішили заселяти "переселенцями"

9 травня 2022, 16:39
Поділіться публікацією:

Російські окупанти вирішили використовувати житло жителів Херсона, які виїхали з українського міста. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передають "Коментарі".

В окупованому Херсоні окупанти розпочали "віджим" квартир

Фото: "Українська правда"

За його словами, житло, з якого мешканці Херсона були змушені виїхати на підконтрольну Україні територію, окупаційна влада вирішила заселяти так званими "переселенцями".

"В окупованому Херсоні почали відбирати квартири. Мародери залишаються вірними своїм варварським традиціям", — написав Геращенко.

На підтвердження своїх слів радник голови МВС також опублікував документ "наказ" так званого "військового коменданта" у Херсонській області полковника Віктора Бедрика, який датовано 6 травня. У "документі" наказано всім главам житлових організацій та керівникам ОСББ (Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків) надати списки квартир, власники яких залишили межі Херсона. Покинуте житло планують передати "людям, які приїхали до міста із зон активних бойових дій".

У "наказі" заявлено, що рішення нібито "узгоджено з головою адміністрації Херсонської області", а його метою є "створення умов для повноцінного проживання громадянам, що прибули".

В окупованому Херсоні окупанти розпочали ”віджим” квартир - фото 2

Раніше повідомлялося, що в окупованих районах Херсонської області загарбники займаються рекетом серед місцевого населенняОкрім цього, окупанти на Херсонщині масово пиячать, і на цьому ґрунті розпочали "самоліквідацію" власної армії.

Нагадаємо, російські окупанти хочуть заблокувати жителям Херсонської області доступ до соціальних мереж, зокрема, Instagram та Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини