Головна Новини Суспільство події В "ЛНР" почали чистки серед окупаційної влади: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В "ЛНР" почали чистки серед окупаційної влади: що відомо

ФСБ заарештувало керівника силовиків "ЛНР"

20 квітня 2022, 13:44
Поділіться публікацією:

Українська розвідка ГУР МО повідомляє про агресивні дії росії щодо окупаційної влади в псевдореспубліці "ЛНР", яка не виправдала сподівань Кремля та пошуки цапів-відбувайлів за поразки на фронті. Очільник Кремля дав накази ФСБ провести “чистки” керівників “ЛНР”. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління розвідки Міноборони.

В "ЛНР" почали чистки серед окупаційної влади: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

Відомо, що так званого “міністра внутрішніх справ ЛНР генерал-майора” Корнет Ігоря Олександровича заарештували та вивезли з території України співробітники ФСБ росії.

Розвідники говорять, що наразі його помістили до слідчого ізолятору ФСБ в Ростові на Дону. Натомість окупаційна влада та зрадники "ЛНР" занепокоєні арештами та бояться, що їх будуть репресувати.

Силовики структур та політичного керівництва “республіки” вважають, що Кремль планує провести зміни в "ЛНР". Голова “ЛНР” Пасічник докладає зусиль для звільнення Корнета.

Як повідомляв портал "Коментарі", юрист розповів про нюанси примусової депортації українців до рф, усиновлення українських дітей до російських родин та розшук зниклих безвісти громадян в період та після війни. Які є юридичні механізми повернення депортованих/викрадених/полонених українців та якими правами вони користуються коментує адвокат ГО "Платформа прав людини" Євген Воробйов.

Медведчук планував втечу з України за допомоги агентів ФСБ. Про плани олігарха стало відом під час допиту його наближеного оточення. СБУ також затримало охоронця олігарха, що служив у нього 20 років. Андрій працював в управлінні держохорони, там познайомився з нардепом й здійснював його особисту охорону. Після звільнення з держслужби продовжив працювати охоронцем в Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини