Головна Новини Суспільство події В Івано-Франківську будуть карати мобілізацією за неправильно викинуте сміття
commentss НОВИНИ Всі новини

В Івано-Франківську будуть карати мобілізацією за неправильно викинуте сміття

Міський голова Івано-Франківська заявив про залучення мобілізаційних заходів, як виду покарання за неправильно викинут великогабаритне сміття.

5 вересня 2024, 17:15
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що застосує нетипові заходи проти людей, які "цілими бусами" викидали великогабаритне сміття. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Галка".

В Івано-Франківську будуть карати мобілізацією за неправильно викинуте сміття

В Івано-Франківську каратимуть мобілізацією за неправильно викинуте сміття

3 вересня міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом з командою провели інспекцію кількох районів міста та виявили проблему — неправильне винесення великогабаритних відходів на смітник. Крім того, Марцінків згадав про порушника, який приїздить й викидає сміття з буса.

Під час ефіру на радіо "Західний полюс" міський голова заявив, що провів нараду та буде карати мобілізацією тих, хто неправильно вкидає великогабаритне сміття.

"Ми застосуємо нетипові заходи. В тому числі з правоохоронними органами, залученням мобілізаційних заходів, аби люди зрозуміли про те, що не можна великогабаритне сміття викидати цілими бусами", — заявив Марцінків.

Міський голова Івано-Франківська наголосив, що для великогабаритного та будівельного сміття існують спеціальні пункти, куди його можна викидати.

"Є на Максимовича місце, де можна здати. Є полігон. Вибачайте, але мусимо такі заходи приймати", – сказав Марцінків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що повістка вручена на вулиці врятувала життя чоловіку у Львові. Медики розповіли про неймовірну історію, яка запобігла трагедії.

Також "Коментарі" писали про те, що міськрада Тернополя передала на потреби військової частини стару бруківку. На засіданні виконавчого комітету Тернопільської міськради було вказано, що запит реалізували на підставі звернення однієї з військових частин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини