Головна Новини Суспільство події Міськрада Тернополя передала на потреби військової частини стару бруківку
commentss НОВИНИ Всі новини

Міськрада Тернополя передала на потреби військової частини стару бруківку

У Тернополі повідомили, що стара знята з вулиць бруківка була направлена на потреби армії.

17 січня 2024, 14:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Тернопільська міська рада повідомила, що на підставі звернення однієї з військових частини вони передали стару раніше демонтовану бруківку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на офіційний сайт міськради Тернополя.

Міськрада Тернополя передала на потреби військової частини стару бруківку

Демонтована бруківка. Фото ілюстративне

17 січня на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міськради було прийнято рішення "Про передачу матеріалів" для однієї з військових частин. 

"На підставі звернення однієї з військових частин, Тернопільська міська рада передала на потреби військової частини стару демонтовану бруківку, яка була демонтована у попередні роки під час проведення ремонтних робіт з вулиць міста", — йдеться в повідомленні на сайті Тернопільської міської ради.

Яка саме військова частина мала отримати бруківку та об’єми її, які було погоджено передати на потреби армії не повідомляється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у тернопільському військкоматі жорстоко побили мобілізованих у жовтні 2023 року. Відповідне відео потрапило в мережу та спричинило скандал. Мер Тернополя Сергій Надал закликав "на коректному ставленні до тернополян" з боку окремих працівників ТЦК. Також на інцидент відреагував уповноважений з прав людини Дмитро Лубінець, який відзначив, що "так не повинно бути!" та оголосив про перевірку, щоб встановити порушення прав людини. У січні 2023 року Офіс Генерального прокурора та ДБР повідомили, що проведи досудове розслідування та судитимуть двох військових ТЦК причетних до інциденту.

Також "Коментарі" писали про працівника ТЦК з Тернопільщини, який похвалився відпочинком у Домінікані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 січня 2024, 14:45

Супер зброя від вишиванкових патріотів!


Новини