Головна Новини Суспільство події У чому російські прикордонники звинуватили Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У чому російські прикордонники звинуватили Україну

Російські прикордонники звинуватили українських колег у "недружніх" діях

27 травня 2021, 13:11
Поділіться публікацією:

Федеральна служба безпеки Російської Федерації пояснила накопичення державних військ поблизу українських кордонів. Таку інформацію надав керівник місцевої Прикордонної служби Володимир Кулішов, повідомляє РІА.

У чому російські прикордонники звинуватили Україну

Російські прикордонники - фото з відкритих джерел

Військовий стверджує, що нагромадження озброєння та зосередження особового складу збройних сил на украно-російському кордоні покликане забезпечити стабільне виконання своїх завдань прикордонною службою. Також Кулішов, який за сумісництвом є першим заступником ФСБ, не відкидає ескалацію конфлікту між нашими країнами та звинуватив Україну в "недружніх" діях.

"Враховуючи динаміку розвитку обстановки на даному напрямку, а також недружні дії української сторони щодо Російської Федерації, нами вживаються адекватні заходи щодо зміцнення і збільшення щільності охорони державного кордону", — сказав очільник російських прикордонників.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, які прогнози щодо розвитку військової ситуації на Донбасі вже цього літа роблять українські експерти. У нашому матеріалі ви дізнаєтеся, чому, на думку полковника запасу Олега Жданова, Україна в найближчому майбутньому чекають справжні "гойдалки" із затишшям та ескалацією.

Також на порталі ми розповідали, чому в Росії вважають, що Україна перекидає свою відповідальність за ситуацію в східних регіонах на Кремль. Більше подробиць — у нашій публікації.

Додамо, що "Коментарі" розповідали, які прогнози роблять військові експерти щодо розвитку ситуації на Донбасі цього літа. Чому наближенню миру може не посприяти зустріч Байдена і Путіна, читайте в нашій публікації.

До того ж на сайті ви можете знайти інформацію про яку нібито українську "диверсію" на одному з кримських кінофестивалів повідомляють російські окупанти. Більше деталей — у нашому матеріалі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини