Головна Новини Суспільство події Окупанти заявили про «диверсію» на кінофестивалі в Криму: що сталося (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти заявили про «диверсію» на кінофестивалі в Криму: що сталося (ВІДЕО)

Фільм «Ополченочка», знятий бойовиками так званої «ЛНР», не змогли показати в севастопольському кінотеатрі «Москва»

25 травня 2021, 17:38
Поділіться публікацією:








Російські окупанти і їхні найманці з невизнаної "Луганської народної республіки" ("ЛНР") незадоволені проведенням одного з фестивалів кіно в окупованому Севастополі.

Окупанти заявили про «диверсію» на кінофестивалі в Криму: що сталося (ВІДЕО)

Кінотеатр "Москва" в анексованому Севастополі. Фото з відкритих джерел

Як інформує "Крим.Реаліі", відвідувачі одного з місцевих кінотеатрів так і не змогли подивитися фільм "Ополченочка", який виставляє бойовиків ОРДЛО і загарбників Криму героями.

Відразу зазначимо, що цими травневими днями на території Кримського півострова проходить кінофестиваль "Золотий витязь". Представники так званої "ЛНР" намагалися взяти в ньому участь, проте журі конкурсу перенесло стрічку поза конкурс, не включивши її в основну програму.

Це не завадило команді, яка працює над цим фільмом, приїхати до Криму, щоб презентувати свій "шедевр". До слова, у проекті можна помітити навіть скандально відому кримську прокурорку Наталю Поклонську. У фільмі вона зіграла саму себе.

За словами одного з бойовиків "ЛНР" Романа Разума, який виступив продюсером "Ополченочки", адміністрація кінофестивалю назвала неможливість показу стрічки в кінотеатрі "Москва" справжньою "диверсією". Усе тому, що замість пропагандистського фільму глядачам включили українську стрічку, яка розповідає про військових ЗСУ, що брали участь в АТО.

Представники "ЛНР" дуже обурені цим фактом як і тим, що "Ополченочку" так і не показали в "Москві", адже навіть коли потрібну стрічку запустили, почалися проблеми з проектором.

Роман Разум підкреслив, що на демонстрацію "ЛНРівського" фільму прийшли запрошені друзі знімальної групи, а також люди, які воювали на Донбасі проти українських військовослужбовців.

Також повідомляється, що це нібито перший показ "Ополченочки", організований бойовиками "ЛНР", який завершився невдачею.

Цікаво, що в анексований Крим бойовикам довелося добиратися за свій рахунок — ніхто з керівництва республіки навіть не подумав профінансувати поїздку кіномитців на фестиваль.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що росіяни шукають в Азовському морі і яким боком до цих пошуків анексія Криму. Більше подробиць — у нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, хто з окупантів звернувся до Володимира Зеленського з Криму, нагадавши про платежі за "комуналку".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини