Головна Новини Суспільство події Унікальне відео останнього бою знищення російських окупантів воїном-десантником «Балу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Унікальне відео останнього бою знищення російських окупантів воїном-десантником «Балу»

На відео видно, як професійно українські воїни освоїли управління протитанковими комплексами Javelin та NLAW

14 квітня 2022, 08:37
Поділіться публікацією:

Для українського війська велика втрата – смерть головного сержанта десантно-штурмової роти 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ сержанта Володимира Балюка, удостоєного звання Герой України (посмертно). Щоб увіковічнити пам'ять про героя журналісти Інформагентства АрміяInform опрацювали відеоматеріал та показали унікальні кадри, які хоробрий десантник разом зі своїми побратимами розправляється з ворогом. Як інформує видання "Коментарі", відеоматеріал з’явився на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ в Facebook.

Унікальне відео останнього бою знищення російських окупантів воїном-десантником «Балу»

Javelin та NLAW. Фото: з відкритих джерел

На відео видно, як професійно українські воїни освоїли управління протитанковими комплексами Javelin та NLAW. В результаті операції безпосередньо "Балу" та його бойовими побратимами знищено не лише російських окупантів, а й їх бронетехніку.

Читайте на порталі "Коментарі" – в Генштабі ЗСУ сигналізують, що ворог не перестає перекидати на схід країни військову техніку та живу силу противника. Наразі затяжні бої йдуть поблизу Слов’янська, Попасної та Курахового. Ворожі війська не полишають спроб штурмом взяти Маріуполь. Також ворог намагається відвоювати свої позиції на півдні країни. Завдяки достойній відсічі українських захисників всі спроби ворога піти у наступ не увінчалися успіхом, ворогу не вдалося просунутися далі.

Видання "Коментарі" також повідомляло – США готові передати Україні розвіддані, з якими потенційно можна повернути Донбас та Крим. Таке рішення Білим домом було прийнято відразу після рішення про збільшення військової допомоги Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини