Головна Новини Суспільство події В Генштабі розповіли, де зараз йдуть найгарячіші бої
commentss НОВИНИ Всі новини

В Генштабі розповіли, де зараз йдуть найгарячіші бої

На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей продовжується проведення примусової мобілізації

14 квітня 2022, 08:05 comments1514
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що масованого наступу від ворога на сході країни поки що немає, Росія посилює вогонь на окремих напрямках і намагається наступати. Наразі важкі бої йдуть неподалік від Слов’янська, Попасної та Курахового. Триває штурм Маріуполя. Ворог намагається повністю взяти місто. Посилюється угрупування військ біля Сєверодонецька. Також ворог веде активні бойові дії на Південнобузькому напрямку в районі Олександрівки, намагаючись відновити наступ з метою повернення втрачених позицій в районі Осокорівки. Як інформує видання "Коментарі", про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

В Генштабі розповіли, де зараз йдуть найгарячіші бої

Війна в Україні. Фото: Генштаб ЗСУ

Загалом захисниками України за минулу добу було розбито на Донецькому та Луганському напрямках вісім атак ворога. Після боїв ворожа армія не дорахувалася 1 танк, 4 одиниці броньованої та 6 автомобільної техніки, а також 1 артилерійську систему. Також українські захисники збили 2 винищувачі РФ.

Зазначається, ворог провалив плани по мобілізації населенння так званих квазіреспублік "ЛДНР" до ворожих лав. Незважаючи на постійні рейди та облави в житлових кварталах план виконано лише на 20%. Не вдалося мобілізувати 60-70 тисяч осіб, як планувалося першочергово.

Неспокійно на Слобожанському напрямку, де ворог намагається активно проводити розвідку, яка останні дні суттєво посилилася. 

На Сіверському напрямку продовжується передислокація російських військових підрозділів. Після того, як підрозділи доукомплектовуються, їх перекидають з території Брянської та Курської областей до Бєлгородської і Воронезької областях.

Читайте також на порталі "Коментарі" – США передадуть Україні розвіддані, з якими потенційно можна повернути Донбас та Крим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини