Головна Новини Суспільство події «Укрзалізниця» призупинить сполучення з Закарпаттям: причина
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укрзалізниця» призупинить сполучення з Закарпаттям: причина

Закарпатська область увійшла в «червону зону»

7 березня 2021, 11:55
Поділіться публікацією:

Через приріст захворюваності коронавірусною інфекцією Закарпатська область з понеділка, 8 березня, входить в "червону зону" карантину. З цієї причини, Укрзалізниця призупиняє повідомлення з регіоном.

«Укрзалізниця» призупинить сполучення з Закарпаттям: причина

«Укрзалізниця» призупинить сполучення з Закарпаттям / фото: vchasnoua.com

У прес-службі компанії відзначають, що з вівторка, 9 березня, висадка і посадка пасажирів на всіх станціях області буде призупинена. Також тимчасово не продаватимуться квитки з і на Закарпаття. Обмеження діятимуть на тих пір, поки ситуація з коронавірусом в регіоні не покращиться.

При цьому, в Укрзалізниці розповіли, що пасажири з квитками до 8 березня включно зможуть виїхати або дістатися до Закарпаття на поїзді.

Також в компанії відзначили, що готові до призначення спеціальних рейсів на прохання Закарпатської ОДА для вивозу 2100 осіб з квитками на час дії карантинних обмежень.

Нагадаємо, що ситуація з коронавірусною інфекцією в Україні хоч і залишається контрольованою, але адаптивний карантин продовжує діяти. Кабінет Міністрів проаналізувавши епідеміологічну ситуацію, з 8 березня 2021 роки змінив "кольори" карантинних зон деяких регіонів. Так, в "червону" потрапили відразу чотири області: Житомирська, Чернівецька, Закарпатська та Івано-Франківська.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з поточного місяця "Укрзалізниця" планує підвищувати ціни на залізничні квитки. Але ціна буде рости на 2% щомісяця і подорожчання триватиме до грудня 2021 року. У компанії відзначили, що крім підвищення тарифів вони очікують розробку програм лояльності та поліпшення якості послуг, які вони ставлять на перше місце.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини