Головна Новини Суспільство події Україну знову накриють морози: синоптик назвав дату похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну знову накриють морози: синоптик назвав дату похолодання

У четвер, 6 січня, спостерігатиметься поступове зниження температури повітря

4 січня 2022, 10:38
Поділіться публікацією:

Найближчими днями на території України збережуться аномально теплі погодні умови, які супроводжуватимуться дощами, туманами та мрякою. Проте вже з 7 січня стовпчики термометрів у країні почнуть опускатись у всіх регіонах, що відбудеться за рахунок впливу антициклону. Такий прогноз озвучив синоптик Ігор Кібальчич для meteoprog.

Україну знову накриють морози: синоптик назвав дату похолодання

Україну знову накриють морози: синоптик назвав дату похолодання - фото з відкритих джерел

5 січня температура повітря у країні підвищуватиметься. Вдень очікується від 3 до 8 градусів тепла, а на Півдні країни та Прикарпатті термометри покажуть +9...+12 градусів. Подекуди, зазначає синоптик, можуть бути побиті добові температурні рекорди.

У четвер, 6 січня, спостерігатиметься поступове зниження температури повітря. Упродовж дня очікується від 0 до 5 градусів зі знаком "плюс", а у південних областях та Криму — до +7...+12 градусів.

Різдво, 7 січня, принесе у деякі області невеликий сніг, а температура почне знижуватися ще більше – до 3 градусів морозу. У Карпатах, за прогнозом синоптика, буде ще прохолодніше – до -7...-2 градусів.

У вихідні, 8 та 9 січня, антициклон продовжить свій вплив і в країні очікуються морози із нічною температурою від 9 до 4 градусів. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до -4...+1 градуса. У Карпатах уночі до 15 градусів морозу.

Зазначимо, що відомий синоптик Наталія Діденко також прогнозувала похолодання в Україні на Різдво.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, якою буде погода у країні у січні поточного року. Так, в Укргідрометцентрі спрогнозували, що температура другого зимового місяця перебуватиме в межах кліматичної норми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини