Головна Новини Суспільство події Україну заллє дощами: прогноз Укргідрометцентру
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну заллє дощами: прогноз Укргідрометцентру

Синоптики передають, що в Україні 17 і 18 квітня очікуються опади у вигляді дощу

17 квітня 2021, 08:48
Поділіться публікацією:

У ці вихідні, тобто, 17-18 квітня, в нічні та ранкові години в більшості областей України можливі заморозки. У деяких областях очікується дощова погода. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє метеоролог Наталія Діденко.

Україну заллє дощами: прогноз Укргідрометцентру

У вихідні в Україні буде дощова погода - фото: з відкритих джерел

За словами синоптика, в ніч на неділю сформується циклон на північному сході, буде хмарно і дощі. Тому в Сумській, Чернігівській та Київській областях заморозки відступлять. 17-18 квітня максимальна температура повітря буде +9.. +14 градусів.

Укргідрометцентр передає, що 17 квітня в північних областях очікується дощ і температура повітря від 12 до 14 градусів вище 0. На півдні буде похмуро протягом дня, але без опадів. Температура повітря складе від 14 до 16 градусів тепла. Західній частині країни 17 квітня буде дощова погода і максимум 12 градусів. На сході також очікується дощі. Температура повітря — від 12 до 14 градусів вище 0. У центральних областях буде хмарно і максимально 12 градусів тепла.

Україну заллє дощами: прогноз Укргідрометцентру - фото 2

У неділю, 18 квітня, в Чернігівській, Київській, Полтавській, Харківській і Сумській областях очікується дощ протягом дня. В інших областях буде хмарно з проясненнями. У північній частині країни вдень буде 12.. 14 градусів. На півдні — від 14 до 16 градусів. У західних областях максимально очікується 14 градусів. На сході — від 14 до 16 градусів тепла.

Україну заллє дощами: прогноз Укргідрометцентру - фото 3

З 20 по 22 квітня в Україні очікуються дощі на всій території країни та знову похолодання.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, яка погода очікується на Великдень в Україні, а також про те, скільки днів українці відпочиватимуть в травні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини