Головна Новини Суспільство події Якою буде погода на Великдень
commentss НОВИНИ Всі новини

Якою буде погода на Великдень

На Великдень тепла чекати не варто

25 березня 2021, 11:10 comments1404
Поділіться публікацією:

Великдень — улюблене світле свято для багатьох вірян. Зазвичай українці відзначають Пасху в тісному родинному колі. Дехто відправляється на природу. Та яку погоду нам подарує природа в цей день? Про це повідомив народний синоптик Леонід Горбань виданню "Апостроф".

Якою буде погода на Великдень

Погода на Великдень 2021 - прогноз. Фото: ethnomir.ru

Експерт передає, що жаркої погоди очікувати не варто. Притаманного травню тепла в цьому році не буде.

Травень за погодою буде схожим до квітня — Сонячно, але прохолодно. Місцями температура сягатиме 12 градусів тепла. Значних опадів не передбачається.

У зв'язку з такою погодою, синоптик попереджає, що 2021 рік може стати найбільш неврожайним за останні сім років.

Варто зазначити, що  минулого року на Великдень була тепла та сонячна погода по всій території України. А весна 2020 стала аномально теплою порою.

Оскільки цього року свято припадає на неділю, наступний день (3 травня) також буде вихідним. Католики в Україні відзначатимуть Великдень 4 квітня 2021 року. Це говорить про те, що різниця між католицькою і православною Пасхою в цьому році складе майже місяць, а іноді ця різниця досягає й півтора місяця.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли як довго можна зберігати паски, крашанки і сирну паску. Як подовжити терміни зберігання продуктів та коли частування вже не можна вживати, читайте в нашому матеріалі.

Також, раніше повідомлялося, як пофарбувати яйця натуральними барвниками. Підготовка до свята Великодня — захоплюючий і радісний процес, особливо, якщо в ньому беруть участь діти. Найбільше їм подобається малювати і прикрашати яйця. А щоб уникнути хімії, використовуйте для фарбування натуральні продукти. Які саме, читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини